Soita 040 569 5147

Maalämpöratkaisut

Urakoimme maalämpöratkaisut avaimet käteen -periaatteella luotettavasti. Kauttamme saat asiantuntijapalvelut ja kokonaisvaltaiset maalämpöratkaisut, maalämmön ja -viileän, kaikenkokoisiin kohteisiin porauksesta järjestelmätoimituksiin asti. Meillä on pitkä kokemus kiinteistökohtaisesta suunnittelusta ja toimituksista. Urakoimamme ratkaisut parantavat energiatehokkuutta merkittävästi: olosuhteet paranevat ja käyttökustannukset laskevat.

Maalämpöjärjestelmä on käyttökustannuksiltaan edullinen. Maalämpö maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5–10 vuodessa ja voi tuottaa kiinteistön elinkaaren aikana jopa kymmenien tuhansien säästöt vuodessa. Maalämmön kustannukset ovat hyvin ennustettavissa muihin energiamuotoihin, kuten öljyyn, kaukolämpöön ja maakaasuun verrattuna.

 

Maalämpö lämmittää ja viilentää ympäristöystävällisesti

Maalämpö eli geoenergia on uusiutuvaa maahan varastoitunutta auringon energiaa. Sitä saadaan kallioperästä ja maan pintakerroksesta. Yhä useammat yritykset, kiinteistöt ja kunnat siirtyvät käyttämään energialähteenä maalämpöä öljyn tai kaukolämmön sijaan.

Maalämmön lisäksi energiakaivosta saa viilennyksen kaupan päälle, sillä lämmitysjärjestelmää voidaan hyödyntää myös jäähdytykseen. Geoenergia on ympäristöystävällinen, riippumaton ja taloudellisesti kannattava valinta. Geoenergia pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä.

Videosta näet lisätietoa maalämmöstä: Maalämpö

 

Urakoimme maalämpökaivoporaukset kahden vuoden takuulla

Toimitamme jopa 400 metriä syviä maalämpökaivoja. Poraukset meille tekee pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Rototec, joka on Euroopan suurin ja erittäin kokenut alan toimija. Ammattitaitoiset tekijät, Suomen laajin ja nykyaikaisin kalusto, asiakkaiden tarpeisiin räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä Rotomap sekä yli 65 000 maalämpökaivon kokemus takaavat sen, että saat varmasti toimivan ja tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun aikataulussa luotettavasti ja tehokkaasti.

Alan parhaat asiantuntijat, sertifikaatit sekä laadukas työ ja materiaalit mahdollistavat Rototecin energiakaivoille kahden vuoden takuun.

 

Markkinoiden hiljaisin maalämpöpumppu on kotimainen Gebwell

Toimitamme ensisijaisesti kotimaisia, markkinoiden hiljaisimpia Gebwell-maalämpöpumppuja. Monipuolisesta mallisarjasta löytyy kaikki teholuokat ja asennusvaihtoehdot. Tarjoamme maalämpöpumput joko materiaalitoimituksena tai avaimet käteen -periaatteella asennettuina. Tarjoamme myös erikoisvalmisteisia pumppuja ja niihin liittyvää asiantuntijapalvelua yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä.

Tutustu maalämpöpumppuihin: Gebwell 

 

Vaivaton ja toimintavarma: valitse etähallinta

Suosittelemme asiakkaillemme lämpöpumppujen etähallintapalvelua, jossa Gebwellin valvomo pystyy pilvipalvelun välityksellä reaaliaikaisesti seuraamaan laitteen toimintaa ja mahdollisia häiriöitä.

Etähallinta takaa järjestelmän huolettoman käytön ja mahdollisimman hyvän energiatehokkuuden sekä nopean avun häiriötilanteissa.

Lue lisää etähallinnasta: Gebwell smart

 

Lämmitysjärjestelmän etäohjaus

Yhteys valvomoon tuo huolettomuutta ja vaivattomuutta järjestelmän käyttöön. Valvomosta järjestelmää voidaan seurata ja ohjata etänä, mikä säästää aikaa, rahaa ja ennen kaikkea vaivaa. Lämmitysjärjestelmästä vastaava voi seurata ja säätää järjestelmää käymättä itse paikan päällä.

 
Ota yhteyttä meihin niin keskustellaan, miten voisimme ratkaista ongelmanne.