Soita 040 569 5147

Kattosäteilijät

Vesikiertoinen kattosäteilijä sopii sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Järjestelmä ei lämmitä ilmaa, vaan ympäröivät pinnat, jolloin alhainen lämpötila on mahdollinen ilman, että oleskelumukavuus kärsii.

Järjestelmä tuottaa huippuluokan pölyttömän ja vedottoman sisäilman sekä tasaisen lämpötilan. Järjestelmä on äänetön ja sopii myös jäähdytykseen.

Kattosäteilijä sopii erinomaisesti kaikkiin tiloihin, joiden huonekorkeus on 3–30 metriä, kuten tehtaisiin, halleihin, ravintoloihin, kauppakeskuksiin ja urheilutiloihin. Se sopii hyvin myös kosteisiin ja jäähdytettäviin tiloihin.

 

Energiasäästö jopa 40 prosenttia

Kattosäteilyjärjestelmä on järkevä valinta sekä investointi- että käyttökustannuksiltaan.  Järjestelmän elinkaarikustannukset ovat edulliset, sillä se kuluttaa vähän sähköä ja on pitkäikäinen. Järjestelmää ei tarvitse huoltaa.

Suurissa halleissa ja teollisuustiloissa kattosäteilyjärjestelmän avulla on mahdollisuus säästää jopa 40 % enemmän energiaa kuin perinteisillä järjestelmillä.

ItuString+® -kattosäteilijällä on CE-merkintä. Se on valmistettu Suomessa 100-prosenttisesti kierrätettävistä materiaaleista ja se on testattu akkreditoidussa testauslaboratoriossa  standardin EN14037 mukaisesti. ItuString+® -kattosäteilijälle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Ota yhteyttä meihin niin keskustellaan, miten voisimme ratkaista ongelmanne.