Soita 040 569 5147

Palvelut

Olemme erikoistuneet liikekiinteistöjen, teollisuusrakennusten ja taloyhtiöiden kokonaisvaltaiseen energianhallintaan. Maalämmön lisäksi laitamme kuntoon jäähdytykset, ilmanvaihdot sekä lämmönjakeluverkostot laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Myymme, konsultoimme, asennamme ja huollamme. Avaimet käteen -periaatteella hoidamme projektit tukihakemusten tekemisestä aina käyttöönottoon ja ylläpitoon asti.

Maalämpöratkaisut

Maalämpö maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5–10 vuodessa ja voi tuottaa kiinteistön elinkaaren aikana jopa kymmenien tuhansien säästöt vuodessa.

Lämmöntalteenotto

Ota kiinteistön hukkalämpö talteen. Lämmöntalteenotolla on mahdollisuus mahdollisuus saavuttaa merkittäviä energiasäästöjä.

Jäähdytysjärjestelmät

Jäähdytyksen merkitys korostuu koko ajan enemmän. Maalämpökaivo on järkevää hyödyntää viilennyksessä, jolloin syntyy säästöä.

Konsultointi

Onko tavoitteesi merkittävä energiansäästö ja nopea takaisinmaksuaika? Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kattosäteilijät

Kattosäteilyjärjestelmän avulla voi säästää jopa 40 % enemmän energiaa kuin perinteisillä järjestelmillä. Järjestelmä sopii sekä lämmitykseen että jäähdytykseen.

Huolto

Ammattitaitoinen ja osaava huolto on tärkeä osa palvelukokonaisuuttamme. Laitteiden huoltotyöt tarvitsevat erityisosaamista ja pätevyyksiä.