Siirry pääsisältöön

Maalämpöratkaisut

Säästöä ja tuottavuutta optimaalisilla lämpöolosuhteilla

Mitä on maalämpö?

Geoenergia, tuttavallisemmin maalämpö, on uusiutuvaa maahan varastoitunutta auringon energiaa. Sitä saadaan kallioperästä ja maan pintakerroksesta. Maalämmöllä on mahdollista lämmittää ja viilentää kaikenkokoisia kiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia. Yhä useammat yritykset, kiinteistöt ja kunnat siirtyvät käyttämään energialähteenä maalämpöä öljyn tai kaukolämmön sijaan.

Maalämmön lisäksi energiakaivosta saa viilennyksen kaupan päälle, sillä lämmitysjärjestelmää voidaan hyödyntää myös jäähdytykseen. Geoenergia on ympäristöystävällinen, riippumaton ja taloudellisesti kannattava valinta. Geoenergia pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä. Geoenergian kustannukset ovat hyvin ennustettavissa muihin energiamuotoihin, mm, öljyyn, kaukolämpöön, ja maakaasuun verrattuna.

Energiakaivo tuottaa uusiutuvaa energiaa käytännössä ikuisesti ja säästöjä kertyy huomattavia summia, kun lämmitys- ja viilennyskustannukset pienenevät. Proheat urakoi maalämpöjärjestelmät avaimet käteen palveluna –ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotimaiset, markkinoiden hiljaisimmat maalämpöpumput eri tarpeisiin.

Gebwellin mallistosta löytyy kotimainen lämpöpumppu kaikkiin kohteisiin. Monipuolinen mallisarja kattaa kaikki teholuokat ja asennusvaihtoehdot. Tarjoamme kaikki Gebwell-tuotteet joko materiaalitoimituksena tai avaimet käteen -periaatteella asennettuna.

Erikoisvalmisteisia Gebwell-tuotteita ja niihin liittyviä asiantuntijapalveluitamme on saatavilla myös vaativiin kohteisiin – aina yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöitynä.

Toimitamme järjestelmiä tarvittaessa myös muiden merkkien laitteistoilla.

Tutustu gebwellin mallisarjaan

Gebwell maalämpöpumput