Siirry pääsisältöön

Maalämpökaivot

Rototec on Euroopan suurin geoenergiaratkaisujen toimittaja

Proheat toimittaa jopa 400 metriä syviä maalämpökaivoja!

Proheat ja Rototec yhteistyössä

Maalämpöporaukset kotitalouksista teollisuuden kiinteistöihin Euroopan suurimmalta alan toimijalta.

Rototec on Euroopan suurin maalämpökaivojen poraaja

Ammattitaitoiset tekijät sekä yli 35 000 maalämpökaivon kokemus takaavat sen, että saat varmasti toimivan ja tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun luotettavasti ja tehokkaasti.

Maalämpö on edullinen, luotettava ja uusiutuva energiamuoto vaihtoehtona kaukolämmölle tai öljylle. Kauttamme saat asiantuntijapalvelut ja kokonaisvaltaiset maalämpöratkaisut: maalämmön ja -viileän kaikenkokoisiin kohteisiin porauksesta järjestelmätoimituksiin asti.

Maalämpöjärjestelmä on ympäristöystävällinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Maalämpö maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5–10 vuodessa ja voi tuottaa kiinteistön elinkaaren aikana jopa kymmenien tuhansien säästöt. Samaa järjestelmää voidaan hyödyntää kiinteistön viilennyksessä.

10 vuoden takuu

Rototec on turvallinen valinta. Alan parhaat asiantuntijat, sertifikaatit sekä laadukas työ ja materiaalit mahdollistavat Rototecin energiakaivoille 10 vuoden takuun.

Toimitusvarmuus

Rototecillä on asiakkaiden tarpeisiin räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä Rotomap, jonka ansiosta Rototec on markkinoiden toimitusvarmin geoenergiaa poraava yritys.

Hyvä kalustokapasiteetti

Rototecilla on Suomen laajin ja nykyaikaisin kalusto. Tämä mahdollistaa pitävät aikataulut niin pienten kuin suurten maalämpöprojektien läpiviennissä.

Lataa maalämpöopas omakotitaloille tästä