Yritys

Etusivu / Yritys

TARJOAMME KOKONAISVALTAISET ENERGIA- JA LVI-ALAN ASIANTUNTIJAPALVELUT KAIKENKOKOISIIN KOHTEISIIN

Autamme sinua saamaan merkittäviä säästöjä kiinteistösi käyttökustannuksissa. Pienelläkin investoinnilla voi olla iso taloudellinen merkitys. Toteutamme juuri sinun tarpeeseesi sopivan ratkaisun aina pienistä säätötöistä uuden järjestelmän avaimet käteen -toteutuksiin ja konsultointipalveluihin saakka. Käytämme markkinoiden laadukkaimpia ja tehokkaimpia laitteita sekä komponentteja alan huippuvalmistajilta.

Uusi tai saneerattu järjestelmä nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa viihtyvyyttä samalla kun järjestelmän säätömahdollisuudet, seurattavuus ja käyttövarmuus kasvavat. Ota meihin yhteyttä, autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi kaikenkokoisissa kiinteistökohteissa – tarjoamme ilmaisen energiakatselmuksen ja kerromme miten voit säästää selvää rahaa.

Merkittäviä kustannussäästöjä ja huomattavia parannuksia kohteesi sisäolosuhteissa.

Proheat

Proheat on lappeenrantalainen vuonna 2005 perustettu LVI-alan yritys. Toiminta-alueemme kattaa koko Etelä-Karjalan, minkä lisäksi toimimme projektikohtaisesti myös pääkaupunkiseudulla. Olemme Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen SULPU ry:n jäsenyritys, ja kehitämme jatkuvasti alaan liittyvää osaamistamme. Huolehdimme aktiivisesti myös asentajaverkostomme ammattitaidosta ja tarvittavien lupien ajantasaisuudesta.

Kuulumme AA­-luottoluokitukseen ja Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -palveluun. Olemme lisäksi Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Lappeenrannan Myllymäessä Starkin vieressä. Tervetuloa paikan päälle – soitathan ensin, niin tiedämme olla paikalla!

Pienelläkin investoinnilla voi olla iso taloudellinen merkitys.

LVI-ratkaisut

Toteutamme optimaaliset lämpöolosuhteet sekä asumiseen että liiketoimintaan.

Tuotteet

Toimitamme ja asennamme laadukkaat LVI-alan komponentit sekä järjestelmäkokonaisuudet.

Huolto

Tarjoamme mahdollisuuden merkittäviin kustannussäästöihin kiinteistösi käyttökustannuksissa.

Konsultointi

Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi kaikenkokoisissa energia-asioissa.

ILMAINEN ENERGIAKATSELMUS

TILAA ILMAINEN ENERGIAKATSELMUS

Katselmuksessa käymme kokonaisvaltaisesti läpi kiinteistösi lämmitysjärjestelmän lämmönjakohuoneesta lämmönjakoverkostoon asti. Katselmuksen jälkeen tiedät järjestelmäsi kunnon ja saat ehdotuksemme toimenpiteistä, jotka parantavat sekä energiatehokkuutta että järjestelmän toimintaa. Täytä lomake ja valitse sinulle sopiva ajankohta – vahvistamme katselmuksen olemalla sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Minulle saa lähettää Proheatin uusimmat uutiset sähköpostiini

KYSY MEILTÄ LISÄÄ

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan