Kokonaisvaltaiset energia- ja LVI-alan asiantuntijapalvelut kaikenkokoisiin kohteisiin

Olemme luotettava energia-alan ja maalämmön asiantuntija, ja LVI-ratkaisuillamme pyrimme parempaan olosuhdehallintaan sekä energiatehokkuuteen kaikenlaisissa kiinteistöissä.

Sujuvaa palvelua asiakkaan hyödyksi

Toteutamme juuri sinun tarpeeseesi sopivan ratkaisun aina pienistä säätötöistä uuden järjestelmän avaimet käteen -toteutuksiin ja konsultointipalveluihin saakka. Pystymme hoitamaan myös isot ja haastavat kohteet hallitun tehokkaasti ja seisokkiajat minimoiden. Käytämme markkinoiden laadukkaimpia ja tehokkaimpia laitteita sekä komponentteja alan huippuvalmistajilta, ja tukenamme on luotettava toimittajista ja asentajista koostuva kumppaniverkosto.

Autamme sinua saamaan merkittäviä säästöjä kiinteistösi käyttökustannuksissa. Pienelläkin investoinnilla voi olla iso taloudellinen merkitys. Uusi tai saneerattu järjestelmä nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa viihtyvyyttä samalla kun järjestelmän säätömahdollisuudet, seurattavuus ja käyttövarmuus kasvavat.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi kaikenkokoisissa kiinteistökohteissa – toteutamme energiakatselmuksen ja kerromme, miten voit säästää selvää rahaa.

PROHEAT

Proheat on lappeenrantalainen vuonna 2005 perustettu LVI-alan yritys. Toiminta-alueemme kattaa koko Etelä-Karjalan, minkä lisäksi toimimme projektikohtaisesti myös muualla maassa. Olemme Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen SULPU ry:n jäsenyritys, ja kehitämme jatkuvasti alaan liittyvää osaamistamme. Huolehdimme aktiivisesti myös asentajaverkostomme ammattitaidosta ja tarvittavien lupien ajantasaisuudesta.

Kuulumme AA­-luottoluokitukseen ja Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -palveluun. Olemme lisäksi Suomen Yrittäjien jäsenyritys. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Lappeenrannan Myllymäessä Starkin vieressä. Tervetuloa paikan päälle – soitathan ensin, niin tiedämme olla paikalla!

Kartoitus & suunnittelu

Teemme energiakatselmukset ja toimivat LVI-suunnitelmat, joiden avulla voit säästää kustannuksia.

Lue lisää kartoituksesta ja suunnittelusta

LVI-ratkaisut

Toteutamme optimaaliset lämpöolosuhteet sekä asumiseen että liiketoimintaan, juuri sinun tarpeesi mukaan.

Lue lisää LVI-ratkaisuista

Asennus & huolto

Tarjoamme ammattitaitoiset asennus- ja huoltopalvelut tunti- tai urakkahinnoittelulla Etelä-Karjalan alueella ja projektikohtaisesti myös muualla Suomessa.

Lue lisää asennuksesta Lue lisää huollosta

Yhteistyökumppanimme

TILAA ENERGIAKATSELMUS

Kerromme, miten voit säästää selvää rahaa.

Tilaa tästä

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan