Jäähdytysjärjestelmät

Etusivu / Tuotteet  / Jäähdytysjärjestelmät

Nosta asuinviihtyvyys uudelle tasolle – maalämpökaivo on järkevää hyödyntää viilennysenergiassa, jolloin saat säästöä pitkällä tähtäimellä.

Maaviileä on kokonaistaloudellisesti edullisin tapa viilentää kiinteistöä kesällä. Maaviilennys on lämpöpumpuista riippumaton erillinen järjestelmänsä, ja se kannattaa asentaa aina maalämpökohteissa. Se ottaa tarvittavan energian erittäin tehokkaasti maaperästä, eikä järjestelmä tarvitse erillisiä jäähdytyslaitteistoja, jotka kuluttava kallista lisäenergiaa.

Käyttökustannukset ovat todella edulliset, kulut kertyvät käytännössä vain sähköenergiasta, jota kuluttaa ainoastaan jäähdytysjärjestelmän tekniseen tilaan sijoitettava kiertovesipumppu. Jäähdytysjärjestelmä nostaa viihtyvyyden uudelle tasolle, ja mikä parasta – mitä enemmän maaviilennystä kesällä käytetään, sitä enemmän lämpökaivot antavat talvella lämpöenergiaa takaisin.

Jatkuvaa säästöä ja aina erinomaiset olosuhteet: mitä enemmän käytät jäähdytystä kesällä, sitä enemmän lämpökaivo antaa lämpöä takaisin talvella!

Maaviileä myös saneerauskohteisiin

Laadimme aina sinun tarpeisiisi sopivan yksilöllisen suunnitelman. Huomioithan, että vesikiertoinen patteriverkosto ei sovellu viilennykseen, koska lämmityspattereiden jäähdytyskapasiteetti on riittämätön jäähdytykseen. Riittävä jäähdytyselementtien määrä ja koko mitoitetaan aina viilennettävän pinta-alan mukaan. Viilennys maakylmällä toimii täysin itsenäisesti, eikä ulkotiloihin vaadita mitään erillisiä laitteistoja.

Muut tarjoamamme jäähdytysratkaisut

  • Vesikiertoinen kattosäteilyjärjestelmä – vedoton, äänetön ja huoltovapaa
  • Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä – lattia jäähdytetään +22 °C
  • Seinään asennettava puhallinkonvektori
  • Kattoon upotettava puhallinkonvektori eli kattokasetti
  • Ilmanvaihdon kautta joko koneeseen sisäänrakennetun patterin tai erillisen kanavapatterin avulla

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan