Maalämpöporaus – Rototec

Etusivu / Tuotteet  / Maalämpöporaus – Rototec

Maalämpöporaukset kotitalouksista teollisuuden kiinteistöihin Euroopan suurimmalta alan toimijalta.

Maalämpö on edullinen, luotettava ja uusiutuva energiamuoto vaihtoehtona kaukolämmölle tai öljylle. Kauttamme saat asiantuntijapalvelut ja kokonaisvaltaiset maalämpöratkaisut: maalämmön ja -viileän kaikenkokoisiin kohteisiin porauksesta järjestelmätoimituksiin asti.

Maalämpöjärjestelmä on ympäristöystävällinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Esimerkiksi omakotitalossa se maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5-10 vuodessa ja voi tuottaa kiinteistön elinkaaren aikana jopa kymmenien tuhansien säästöt. Samaa järjestelmää voidaan hyödyntää kiinteistön viilennyksessä. Tiesitkö että voit säästää merkittävästi hyödyntämällä kotitalousvähennyksen projektin yhteydessä? Lue lisää!

Poraukset jopa 400 metrin syvyyteen – energiakaivo tuottaa uusiutuvaa energiaa käytännössä ikuisesti ja säästöjä kertyy huomattavia summia.

Rototec – luotettava kumppanimme maalämpöporauksissa

10 VUODEN TAKUU

Rototec on turvallinen valinta. Alan parhaat asiantuntijat sekä laadukas työ ja materiaalit mahdollistavat Rototecin energiakaivoille 10 vuoden takuun.

TOIMITUSVARMUUS

Rototecillä on asiakkaiden tarpeisiin räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä Rotomap, jonka ansiosta Rototec on markkinoiden toimitusvarmin geoenergiaa poraava yritys.

HYVÄ KALUSTOKAPASITEETTI

Rototecilla on Suomen laajin ja nykyaikaisin kalusto. Tämä mahdollistaa pitävät aikataulut niin pienten kuin suurten maalämpöprojektien läpiviennissä kaikkialla Suomessa.

ROTOTEC ON EUROOPAN SUURIN MAALÄMPÖKAIVOJEN PORAAJA

Ammattitaitoiset tekijät sekä yli 30 000 maalämpökaivon kokemus takaavat sen, että saat varmasti toimivan ja tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun luotettavasti ja tehokkaasti.

ERITYISTÄ OSAAMISTA ISOISSA KOHTEISSA

Kauttamme saat erityisesti suurille kiinteistöille soveltuvan palvelukokonaisuuden, joka sisältää kallioperän mittauksen, geoenergiakentän suunnitteluun vaadittavat laskelmat ja mallinnukset sekä energiakaivojen porauksen. Suurissa geoenergiajärjestelmissä kallioperän TRT-mittaus eli geoenergiamittaus on välttämätön, jotta energiakentän ja -järjestelmän toimivuus voidaan optimoida. Mittaus antaa tiedon kallioperän lämpövasteesta kyseisellä tontilla. Näin vältetään kentän ali- tai ylimitoitus.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan