Maalämpö – Gebwell

Etusivu / Tuotteet  / Maalämpö – Gebwell

Kotimaiset, markkinoiden hiljaisimmat maalämpöpumput eri tarpeisiin.

Gebwellin mallistosta löytyy kotimainen lämpöpumppu kaikkiin kohteisiin. Monipuolinen mallisarja kattaa kaikki teholuokat ja asennusvaihtoehdot. Tarjoamme kaikki Gebwell-tuotteet joko materiaalitoimituksena tai avaimet käteen -periaatteella asennettuna.

Erikoisvalmisteisia Gebwell-tuotteita ja niihin liittyviä asiantuntijapalveluitamme on saatavilla myös vaativiin kohteisiin – aina yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöitynä. Tiesitkö että voit säästää merkittävästi hyödyntämällä kotitalousvähennyksen projektin yhteydessä? Lue lisää!

Asennukset luotettavasti ja varmasti – asentajamme kuuluvat Suomen Lämpöpumppuyhdistykseen (SULPU ry).

Tutustu Gebwellin ratkaisuihin Youtube-kanavalla

Katso tästä maalämpövideo tai siirry Gebwellin Youtube-kanavalle alla olevasta painikkeesta.

 Proheat-Tuotteet-maalampo-maalammon-toimitusprosessi

MONIPUOLINEN MALLISARJA

  • Qi-sarja: erittäin hiljainen ja tehokas maalämpöpumppu pientalojen lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden valmistukseen. Qi-lämpöpumpussa on sisäänrakennettu lämminvesivaraaja. Teholuokka alkaen 6-10 kW. Saatavana myös asennusta nopeuttava ja helpottava Asennusryhmä Qi-maalämpöpumpulle
  • T2-sarja: erilliseen G-Energy -energiavaraajaan liitettävä energiatehokas lämpöpumppu, joka soveltuu suuriin omakotitaloihin, teollisuuskiinteistöihin ja muihin paljon lämpöä vaativiin rakennuksiin. T2-lämpöpumppu voidaan integroida myös erilaisiin lisälämmönlähteisiin, kuten aurinko-, öljy- tai puulämmitykseen. Teholuokka alkaen 6-35 kW.
  • Gemini-sarja: erilliseen varaajaan liitettävä lämpöpumppu, jossa on kaksi kompressoria. Gemini pystyy lämmittämään kiinteistöä ja lämmintä käyttövettä samanaikaisesti. Soveltuu erityisesti suurien asuin-, liike, ja teollisuuskiinteistöjen lämmitysjärjestelmäksi. Gemini-lämpöpumppuja voidaan liittää rinnakkain kahdeksan, jolloin saavutetaan yli 500 kW:n teho. Teholuokka 45-69 kW.
  • Taurus-sarja: varmatoiminen kiinteistökohteiden lämmitysjärjestelmä, joka on erityisen hyvä osakuormilla. Lämpöpumpun kaikkiin komponentteihin on pääsy lämpöpumpun molemmilta sivuilta, joten kaksi pumppua voidaan asentaa kiinni toisiinsa. Tauruksia voidaan asentaa useampia rinnakkain, jolloin saadaan satojen kilowattien tehoinen lämmitysjärjestelmä. Taurus-lämpöpumppu on kahdella kompressorilla varustettu 90 kW -yksikkö.
  • G-Energy-sarja: lämminvesivaraajat suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla suomalaisella ammattitaidolla. Mallistossa koko vaihtoehdot välillä 500-5000 litraa. Varaajat soveltuvat hyvin sekä uudis- että saneerauskohteisiin.
  • KVL300-sarja: kotimaiset käyttövedenlämmittimet käyttöveden valmistamiseen ja lämmittämiseen omakoti- ja rivitaloissa sekä vapaa-ajan asunnoissa. Saatavilla myös latauskierukalla varustettu KVL300 Hybrid.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan