Kaukolämpö – Gebwell

Etusivu / Tuotteet  / Kaukolämpö – Gebwell

Kaukolämpö on luotettava ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto – tarjoamme laadukkaat Gebwell-ratkaisut aina suunnittelusta asennukseen asti.

Kaukolämpö on varma ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto taajama-alueilla. Toteutamme Gebwellin laadukkaisiin tuotteisiin pohjautuvia kaukolämpöasennuksia rivi-, kerros- ja pientalokohteisiin sekä teollisuuskiinteistöihin. Tarjoamamme ratkaisut soveltuvat useimpiin uudis- ja saneerauskohteisiin.

Teollisuuskiinteistöihin toteuttamistamme asennuksista laajin (Suomen Kerta Oy) vastaa yli 400 omakotitalon lämmitystehoa, joten hallitsemme myös suuren mittakaavan asennukset. Myönnämme asennukselle ja laitetoimitukselle ainutlaatuisen viiden vuoden takuun – sinun tehtäväksesi jää nauttia miellyttävän tasaisista olosuhteista!

Laitteille sekä asennukselle myönnämme markkinoilla ainutlaatuisen 5 vuoden takuun!

MONIPUOLINEN MALLISARJA

  • G-Power -pientalokeskus: huoleton ja luotettava lämmönjakokeskus pientalojen liittämiseksi kaukolämpöön. G-Power -pientalokeskus soveltuu sekä uudistaloihin että saneerauskohteisiin ja voidaan liittää niin lattia- kuin patterilämmitykseen. Keskusta on saatavilla 2- tai 3- piirisenä.
  • G-Power -kaukolämmönjakokeskus: luotettava lattiamallinen lämmönjakokeskus suurien kiinteistöjen lämmitykseen. Keskus soveltuu patteri-, lattia- ja ilmalämmitykseen sekä käyttöveden lämmittämiseen. Saatavina myös seinälle asennettava G-Power Compact.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan