Energiaremontti

Etusivu / Tuotteet  / Energiaremontti

Energiaremontilla saat pienelläkin investoinnilla selvää säästöä, nostat kiinteistösi arvoa sekä parannat viihtyvyyttä ja järjestelmäsi säätömahdollisuuksia.

Toteutamme toimivat energiaremontit, joiden ansiosta säästät selvää rahaa. Jos nykyinen LVI-järjestelmä tuhlaa kallista energiaa, on epäluotettava käytössä tai järjestelmän huolto- ja kunnossapitokustannukset kasvavat jyrkästi, on energiaremontti varmasti kannattava toimenpide. Jo pienillä säätötoimenpiteillä voi olla iso merkitys.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaiset saneeraustyöt. Investoimalla saneeraukseen, kiinteistösi arvo nousee ja kiinteät käyttökustannukset laskevat. Samalla viihtyvyys lisääntyy ja järjestelmän säätömahdollisuudet kasvavat. Asiantuntijana kerromme rehellisesti miten asiat ovat, emmekä anna katteettomia lupauksia. Tiesitkö että voit säästää merkittävästi hyödyntämällä kotitalousvähennyksen projektin yhteydessä? Lue lisää!

KUINKA PROHEAT-ENERGIAREMONTTI TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

  1. Ota meihin yhteyttä
  2. Energiatiimimme asiantuntija tulee katsomaan kohdetta
    • Mahdollisuuksien mukaan voidaan käyttää myös asiakkaan omia energiankulutus- ja -valvontatietoja
  3. Laadimme raportin Energiaremontista
  4. Käymme raportin läpi yhdessä asiakkaamme kanssa. Raportti on maksuton tilauksen yhteydessä
  5. Esittelemme järjestelmän parannusehdotukset ja niillä saavutettavat hyödyt
  6. Toteutamme Energiaremontin yhteisen sopimuksen mukaisesti
  7. Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut onnistuneeseen lopputulokseen. Saat Energianremontin vaatimat toimenpiteet yhdellä sopimuksella yhdestä paikasta.

Energian hallinta

Nykyaikaisesti toteutettu LVI-järjestelmä yhdessä arjen fiksujen valintojen kanssa säästää merkittävästi energiaa ja parantaa viihtyvyyttä. Kulutettu lämmitysenergia jakaantuu liki tasan rakennuksen johtumishäviöiden, ilmanvaihdon ja käyttöveden lämmityksen kesken.

Kotitalouksien energiankäytöstä jopa 50 prosenttia kuluu lämmitykseen. Lämmitysenergian kulutus muodostaakin asuinrakennusten suurimman yksittäisen kustannuserän – ja toisaalta usein suurimman mahdollisuuden hillitä kuluja.

Päivittäiset valintamme vaikuttavat energiankulutukseen sekä kotona että kiinteistöissä, joissa työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme. Sähkön-, lämmön- ja vedenkulutuksen pienentäminen onnistuu omia käyttötottumuksia, hankintoja, ja kiinteistön järjestelmiä järkeistämällä.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan