LVI-suunnittelu

Etusivu / Palvelut  / LVI-suunnittelu

Toteutamme energiatehokkaat LVI-suunnitelmat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Kunnollinen LVI-suunnitelma säästää kustannuksia jo heti suunnitteluvaiheesta alkaen. Meiltä saat toimivat suunnitelmat niin uudis-­ kuin saneerauskohteidenkin lämpö­, vesi­ ja ilmanvaihtojärjestelmille. Nykyaikainen LVI-suunnittelu on aina ammattilaisen työtä: huomioimme voimassa olevat rakennusmääräykset, asiakkaamme toiveet sekä suunniteltavan kohteen yksilölliset tarpeet.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme takaavat henkilökohtaisesti suunnitelmien vastaavan tarkkuudeltaan ja sisällöltään kohteen vaatimuksia. Oikea mitoitus sekä ennen kaikkea kohteeseen soveltuvat järjestelmävalinnat mahdollistavat energiatehokkaan ja toimivan LVI-kokonaisuuden. LVI­-suunnittelupalvelua on saatavilla kiinteällä hinnalla tai tuntiveloituksella.

Maalämpöporaus – Rototec

Siistit ja nopeat maalämpöporaustyöt sekä uudis- että saneerausrakennuskohteisiin vahvalla ammattitaidolla.

Maalämpö – Gebwell

Gebwellin mallistosta löytyy kotimainen lämpöpumppu kaikkiin teholuokkiin ja asennusvaihtoehtoihin – meiltä toimitukset ja asennustyöt.

Kaukolämpö – Gebwell

Toteutamme laadukkaisiin tuotteisiin pohjautuvia kaukolämpöasennuksia rivi-, kerros- ja pientalokohteisiin sekä teollisuuskiinteistöihin.

Kiertovesipumput – Grundfos

Energiatehokkaat ja innovatiiviset Grundfos-kiertovesipumput kauttamme materiaalitoimituksena tai asennettuna.

LVI-Komponentit – Oventrop

Tarjoamme erittäin laadukkaat LVI-komponentit, jotka sopivat pientaloista­ aina suuriin asuin- ja teollisuusrakennuksiin asti.

Patteriverkosto

Toteutamme vesikiertoisen patterijärjestelmän saneeraukset ja perussäätötyöt – saat huomattavia parannuksia järjestelmän energiatehokkuuteen.

Kattosäteilylämmitys

Tarjoamme kotimaisen, markkinoiden tehokkaimman kattosäteilyratkaisun, joka soveltuu sekä lämmitykseen että jäähdytykseen – säästät energiaa jopa 40 %.

Lattialämmitys

Meiltä saat lattialämmitysjärjestelmän asennettuna tai täydellisenä materiaalitoimituksena aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jäähdytysjärjestelmät

Toimitamme ja asennamme erilaiset jäähdytysjärjestelmät niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Ilmanvaihto

Meiltä ilmanvaihtoratkaisut ammattitaidolla. Oikein toteutettu järjestelmä parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta ja lisää viihtyvyyttä.

Energiaremontti

Meiltä kannattavat energiaremontit – pienennä energiakustannuksiasi, nosta kiinteistösi arvoa ja paranna viihtyvyyttä sekä järjestelmän säätömahdollisuuksia.

Energiasimulointi

Tarjoamme kiinteistöjen simuloinnin, josta saat tärkeää tietoa rakennuksesi energiankulutuksesta ja todellisista tehontarpeista.

Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

Tarjoamme lämmöntalteenottojärjestelmät – säästä energiakustannuksissa hyödyntämällä kiinteistöstäsi poistuvan ilman lämpöenergia lämmitykseen.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan