LVI-myynti

Etusivu / Palvelut  / LVI-myynti

Joustavaa ja asiantuntevaa LVI-myyntiä asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman Suomen suosituimpia LVI-tuotteita, jotka ovat tunnetusti kestäviä, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä.

Tiesitkö että voit säästää merkittävästi hyödyntämällä kotitalousvähennyksen projektin yhteydessä? Lue lisää!

Maalämpöporaus – Rototec

Siistit ja nopeat maalämpöporaustyöt sekä uudis- että saneerausrakennuskohteisiin vahvalla ammattitaidolla.

Maalämpö – Gebwell

Gebwellin mallistosta löytyy kotimainen lämpöpumppu kaikkiin teholuokkiin ja asennusvaihtoehtoihin – meiltä toimitukset ja asennustyöt.

Kaukolämpö – Gebwell

Toteutamme laadukkaisiin tuotteisiin pohjautuvia kaukolämpöasennuksia rivi-, kerros- ja pientalokohteisiin sekä teollisuuskiinteistöihin.

Kiertovesipumput – Grundfos

Energiatehokkaat ja innovatiiviset Grundfos-kiertovesipumput kauttamme materiaalitoimituksena tai asennettuna.

LVI-Komponentit – Oventrop

Tarjoamme erittäin laadukkaat LVI-komponentit, jotka sopivat pientaloista­ aina suuriin asuin- ja teollisuusrakennuksiin asti.

Patteriverkosto

Toteutamme vesikiertoisen patterijärjestelmän saneeraukset ja perussäätötyöt – saat huomattavia parannuksia järjestelmän energiatehokkuuteen.

Kattosäteilylämmitys

Tarjoamme kotimaisen, markkinoiden tehokkaimman kattosäteilyratkaisun, joka soveltuu sekä lämmitykseen että jäähdytykseen – säästät energiaa jopa 40 %.

Lattialämmitys

Meiltä saat lattialämmitysjärjestelmän asennettuna tai täydellisenä materiaalitoimituksena aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jäähdytysjärjestelmät

Toimitamme ja asennamme erilaiset jäähdytysjärjestelmät niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Ilmanvaihto

Meiltä ilmanvaihtoratkaisut ammattitaidolla. Oikein toteutettu järjestelmä parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta ja lisää viihtyvyyttä.

Energiaremontti

Meiltä kannattavat energiaremontit – pienennä energiakustannuksiasi, nosta kiinteistösi arvoa ja paranna viihtyvyyttä sekä järjestelmän säätömahdollisuuksia.

Energiasimulointi

Tarjoamme kiinteistöjen simuloinnin, josta saat tärkeää tietoa rakennuksesi energiankulutuksesta ja todellisista tehontarpeista.

Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

Tarjoamme lämmöntalteenottojärjestelmät – säästä energiakustannuksissa hyödyntämällä kiinteistöstäsi poistuvan ilman lämpöenergia lämmitykseen.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan