LVI-konsultointi

Tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen, kokonaisvaltaisen konsultointipalvelun auttamaan LVI-järjestelmien valinnassa ja suunnittelussa.

Asiantuntija apunasi

Onko tavoitteesi energia-asioissa merkittävä energiansäästö, LVI-järjestelmien modernisointi, parantunut tehokkuus ja järkevä takaisinmaksuaika? Me autamme sinua saavuttamaan ne kaikki. Tarjoamme kokonaisvaltaiset konsultointipalvelut sekä yrityksille että yksityisille asiakkaillemme.

Konsultointipalvelumme tuloksena saat:

  • kattavan aihe-alueen analyysin
  • raportin
  • jatkosuositukset tavoitteeseen pääsemiseksi.

 

Voimme auttaa edistämään projektiasi laaja-alaisesti. Meillä on luotettavat suhteet LVI-alan asiantuntijoihin. Yhteistyökumppaniverkostomme kattaa tehokkaat ja ammattitaitoiset suunnittelijat, laitetoimittajat sekä asennus- ja rakennuspalvelut.

TILAA ENERGIAKATSELMUS

Kerromme, miten voit säästää selvää rahaa.

Tilaa tästä

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan