LVI-konsultointi

Etusivu / Palvelut  / LVI-konsultointi

Tarjoamme luotettavan ja ammattitaitoisen, kokonaisvaltaisen konsultointipalvelun.

Merkittävä energiansäästö, LVI-järjestelmien modernisointi, parantunut tehokkuus sekä järkevä ja nopea takaisinmaksuaika: autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi energia-asioissa! Tarjoamme kokonaisvaltaiset konsultointipalvelut sekä yrityksille että yksityisille asiakkaillemme.

Konsultointipalvelumme tuloksena saat kattavan aihe-alueen analyysin, raportin sekä jatkosuositukset tavoitteeseen pääsemiseksi. Meillä on luotettavat suhteet LVI-alan asiantuntijoihin: yhteistyökumppaniverkostomme kattaa tehokkaat ja ammattitaitoiset suunnittelijat, laitetoimittajat sekä asennus- ja rakennuspalvelut.

Maalämpöporaus – Rototec

Siistit ja nopeat maalämpöporaustyöt sekä uudis- että saneerausrakennuskohteisiin vahvalla ammattitaidolla.

Maalämpö – Gebwell

Gebwellin mallistosta löytyy kotimainen lämpöpumppu kaikkiin teholuokkiin ja asennusvaihtoehtoihin – meiltä toimitukset ja asennustyöt.

Kaukolämpö – Gebwell

Toteutamme laadukkaisiin tuotteisiin pohjautuvia kaukolämpöasennuksia rivi-, kerros- ja pientalokohteisiin sekä teollisuuskiinteistöihin.

Kiertovesipumput – Grundfos

Energiatehokkaat ja innovatiiviset Grundfos-kiertovesipumput kauttamme materiaalitoimituksena tai asennettuna.

LVI-Komponentit – Oventrop

Tarjoamme erittäin laadukkaat LVI-komponentit, jotka sopivat pientaloista­ aina suuriin asuin- ja teollisuusrakennuksiin asti.

Patteriverkosto

Toteutamme vesikiertoisen patterijärjestelmän saneeraukset ja perussäätötyöt – saat huomattavia parannuksia järjestelmän energiatehokkuuteen.

Kattosäteilylämmitys

Tarjoamme kotimaisen, markkinoiden tehokkaimman kattosäteilyratkaisun, joka soveltuu sekä lämmitykseen että jäähdytykseen – säästät energiaa jopa 40 %.

Lattialämmitys

Meiltä saat lattialämmitysjärjestelmän asennettuna tai täydellisenä materiaalitoimituksena aina yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jäähdytysjärjestelmät

Toimitamme ja asennamme erilaiset jäähdytysjärjestelmät niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Ilmanvaihto

Meiltä ilmanvaihtoratkaisut ammattitaidolla. Oikein toteutettu järjestelmä parantaa kiinteistösi energiatehokkuutta ja lisää viihtyvyyttä.

Energiaremontti

Meiltä kannattavat energiaremontit – pienennä energiakustannuksiasi, nosta kiinteistösi arvoa ja paranna viihtyvyyttä sekä järjestelmän säätömahdollisuuksia.

Energiasimulointi

Tarjoamme kiinteistöjen simuloinnin, josta saat tärkeää tietoa rakennuksesi energiankulutuksesta ja todellisista tehontarpeista.

Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

Tarjoamme lämmöntalteenottojärjestelmät – säästä energiakustannuksissa hyödyntämällä kiinteistöstäsi poistuvan ilman lämpöenergia lämmitykseen.

ILMAINEN ENERGIAKATSELMUS

TILAA ILMAINEN ENERGIAKATSELMUS

Katselmuksessa käymme kokonaisvaltaisesti läpi kiinteistösi lämmitysjärjestelmän lämmönjakohuoneesta lämmönjakoverkostoon asti. Katselmuksen jälkeen tiedät järjestelmäsi kunnon ja saat ehdotuksemme toimenpiteistä, jotka parantavat sekä energiatehokkuutta että järjestelmän toimintaa. Täytä lomake ja valitse sinulle sopiva ajankohta – vahvistamme katselmuksen olemalla sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Minulle saa lähettää Proheatin uusimmat uutiset sähköpostiini

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan