LVI-huolto

Etusivu / Palvelut  / LVI-huolto

VARMISTAMME LVI-JÄRJESTELMIEN TURVALLISEN JA TALOUDELLISEN TOIMINNAN PUTKIKLINIKKA-HUOLTOPALVELUMME AVULLA.

Proheat Putkiklinikan kautta kartoitamme lähtötilanteen, etsimme ongelmat ja laadimme korjausehdotuksen. Edullisimmat korjaukset ovat nopeita säätö- ja huoltotöitä – toteutamme joustavasti myös isommat kokonaisuudet.

Sijoitus korjaukseen kannattaa aina. Viallinen lämmitysjärjestelmä on käytännössä arvoton ja tuhlaa kallista energiaa. Epäiletkö ettei kaikki ole kunnossa? Putkiklinikka auttaa. Tiesitkö että voit säästää merkittävästi hyödyntämällä kotitalousvähennyksen projektin yhteydessä? Lue lisää!

PUTKIKLINIKAN HUOLTOPALVELUT SISÄLTÄVÄT

  • Vianhaku
  • Toimintojen tarkastus
  • Säätö ja huolto
  • LVI-työt
  • Sähkötyöt, automaatiokorjaukset + ohjelmoinnit
  • Maalämpöpumppujen kausihuollot

Tutustu esimerkkitapauksiin

Kaukolämpö

Kaukolämpösiirtimen havaitsematon vesivuoto Lappeenrannassa aiheutti vuosien saatossa omistajalleen yli 10 000 euron ylimääräiset lämmityskustannukset. Putkiklinikka havaitsi ongelman ja ylimääräiset lämmityskustannukset saatiin kuriin.

Maalämpö

Kilpailijoidemme maalämpölaitteistojen mitoitukset ovat liian usein alakantissa. Muutamien viikkojen lämmityskäytön jälkeen maalämpökaivot jäätyvät ja lämmöntuotto kaivoissa romahtaa: maalämpöpumput laittavat automaattisesti pelkät sähkövastukset päälle ja menevät hätäkäyttötilaan, jolloin käyttökustannukset ovat samat kuin suorassa sähkölämmityksessä. Putkiklinikka hoitaa kuntoon maalämpöjärjestelmien isot kuin pienetkin viat.

Vesikiertoinen lattialämmitys

Pesutilojen vesikiertoinen lattialämmitys ei ollut toiminut 5 vuoteen. Tämän vuoksi mm. pesutilat olivat talviaikaan käyttökelvottomat. Vikaa ei löydetty eikä ongelmaa ole osattu korjata aiemmin muiden tahojen toimesta. Putkiklinikka havaitsi alkuperäisen asennusvirheen, joka on nyt korjattu.

Öljylämmitys

Viallinen ja jumiutunut öljylämmitysjärjestelmän säätölaite aiheutti tuhansien eurojen ylimääräiset lämmityskustannukset! Rivitaloyhtiön päätyasunnot eivät lämmenneet yli + 20 °C:n lämpötiloihin. Vikaa oli etsitty usean putkiliikkeen toimesta pitkään ja hartaasti, mutta täysin tuloksetta. Huoltoyhtiö luuli ratkaisseensa ongelman asettamalla lämmitysverkoston menovedeksi +90 °C jo hyvin matalilla ulkolämpötiloilla – mikä tarkoitti järjetöntä öljynpolttamista ilman mitään tulosta. Vika on nyt korjattu.

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI TILAA HUOLTO

SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN
Alaniitynkatu 6, Lappeenranta
OLEMME AVOINNA
Arkisin sopimuksen mukaan