Jäähdytysjärjestelmät

Nosta asuinviihtyvyys uudelle tasolle – maalämpökaivo on järkevää hyödyntää viilennysenergiassa, jolloin saat säästöä pitkällä tähtäimellä.

Maaviileä on kokonaistaloudellisesti edullisin tapa viilentää kiinteistöä kesällä. Maaviilennys on lämpöpumpuista riippumaton erillinen järjestelmänsä, ja se kannattaa asentaa aina maalämpökohteissa. Se ottaa tarvittavan energian erittäin tehokkaasti maaperästä, eikä järjestelmä tarvitse erillisiä jäähdytyslaitteistoja, jotka kuluttava kallista lisäenergiaa.

Käyttökustannukset ovat todella edulliset, kulut kertyvät käytännössä vain sähköenergiasta, jota kuluttaa ainoastaan jäähdytysjärjestelmän tekniseen tilaan sijoitettava kiertovesipumppu. Jäähdytysjärjestelmä nostaa viihtyvyyden uudelle tasolle, ja mikä parasta – mitä enemmän maaviilennystä kesällä käytetään, sitä enemmän lämpökaivot antavat talvella lämpöenergiaa takaisin.

 

MAAVIILEÄ MYÖS SANEERAUSKOHTEISIIN

Laadimme aina sinun tarpeisiisi sopivan yksilöllisen suunnitelman. Huomioithan, että vesikiertoinen patteriverkosto ei sovellu viilennykseen, koska lämmityspattereiden jäähdytyskapasiteetti on riittämätön jäähdytykseen. Riittävä jäähdytyselementtien määrä ja koko mitoitetaan aina viilennettävän pinta-alan mukaan. Viilennys maakylmällä toimii täysin itsenäisesti, eikä ulkotiloihin vaadita mitään erillisiä laitteistoja.

MUUT TARJOAMAMME JÄÄHDYTYSRATKAISUT

  • Vesikiertoinen kattosäteilyjärjestelmä – vedoton, äänetön ja huoltovapaa
  • Vesikiertoinen lattialämmitysjärjestelmä – lattia jäähdytetään +22 °C
  • Seinään asennettava puhallinkonvektori
  • Kattoon upotettava puhallinkonvektori eli kattokasetti
  • Ilmanvaihdon kautta joko koneeseen sisäänrakennetun patterin tai erillisen kanavapatterin avulla

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan