Maalämpöporaus – Rototec

Maalämpöporaukset kotitalouksista teollisuuden kiinteistöihin Euroopan suurimmalta alan toimijalta.

Maalämpö on edullinen, luotettava ja uusiutuva energiamuoto vaihtoehtona kaukolämmölle tai öljylle. Kauttamme saat asiantuntijapalvelut ja kokonaisvaltaiset maalämpöratkaisut: maalämmön ja -viileän kaikenkokoisiin kohteisiin porauksesta järjestelmätoimituksiin asti.

Maalämpöjärjestelmä on ympäristöystävällinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen. Esimerkiksi omakotitalossa se maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5–10 vuodessa ja voi tuottaa kiinteistön elinkaaren aikana jopa kymmenien tuhansien säästöt. Samaa järjestelmää voidaan hyödyntää kiinteistön viilennyksessä.

Tiesitkö, että voit saada projektillesi energiatukea? Lue lisää!

10 VUODEN TAKUU

Rototec on turvallinen valinta. Alan parhaat asiantuntijat sekä laadukas työ ja materiaalit mahdollistavat Rototecin energiakaivoille 10 vuoden takuun.

TOIMITUSVARMUUS

Rototecillä on asiakkaiden tarpeisiin räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä Rotomap, jonka ansiosta Rototec on markkinoiden toimitusvarmin geoenergiaa poraava yritys.

HYVÄ KALUSTOKAPASITEETTI

Rototecilla on Suomen laajin ja nykyaikaisin kalusto. Tämä mahdollistaa pitävät aikataulut niin pienten kuin suurten maalämpöprojektien läpiviennissä kaikkialla Suomessa.

ROTOTEC ON EUROOPAN SUURIN MAALÄMPÖKAIVOJEN PORAAJA

Ammattitaitoiset tekijät sekä yli 30 000 maalämpökaivon kokemus takaavat sen, että saat varmasti toimivan ja tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun luotettavasti ja tehokkaasti.

ERITYISTÄ OSAAMISTA ISOISSA KOHTEISSA

Kauttamme saat erityisesti suurille kiinteistöille soveltuvan palvelukokonaisuuden, joka sisältää kallioperän mittauksen, geoenergiakentän suunnitteluun vaadittavat laskelmat ja mallinnukset sekä energiakaivojen porauksen. Suurissa geoenergiajärjestelmissä kallioperän TRT-mittaus eli geoenergiamittaus on välttämätön, jotta energiakentän ja -järjestelmän toimivuus voidaan optimoida. Mittaus antaa tiedon kallioperän lämpövasteesta kyseisellä tontilla. Näin vältetään kentän ali- tai ylimitoitus.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan