Maalämpö – Gebwell

Kotimaiset, markkinoiden hiljaisimmat maalämpöpumput eri tarpeisiin.

Gebwell

Gebwellin mallistosta löytyy kotimainen lämpöpumppu kaikkiin kohteisiin. Monipuolinen mallisarja kattaa kaikki teholuokat ja asennusvaihtoehdot. Tarjoamme kaikki Gebwell-tuotteet joko materiaalitoimituksena tai avaimet käteen -periaatteella asennettuna.

Erikoisvalmisteisia Gebwell-tuotteita ja niihin liittyviä asiantuntijapalveluitamme on saatavilla myös vaativiin kohteisiin – aina yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöitynä.

Tiesitkö, että voit saada projektiisi energiatukea? Lue lisää!

MONIPUOLINEN MALLISARJA

  • Qi-sarja: erittäin hiljainen ja tehokas maalämpöpumppu pientalojen lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden valmistukseen. Qi-lämpöpumpussa onsisäänrakennettulämminvesivaraaja. Teholuokka alkaen 6-10 kW. Saatavana myös asennusta nopeuttava ja helpottava Asennusryhmä Qi-maalämpöpumpulle
  • T2-sarja: erilliseen G-Energy -energiavaraajaan liitettävä energiatehokas lämpöpumppu, joka soveltuu suuriin omakotitaloihin, teollisuuskiinteistöihin ja muihin paljon lämpöävaativiin rakennuksiin. T2-lämpöpumppu voidaan integroida myös erilaisiin lisälämmönlähteisiin, kuten aurinko-, öljy- tai puulämmitykseen. Teholuokka alkaen 6-35 kW.
  • Gemini-sarja: erilliseen varaajaan liitettävä lämpöpumppu, jossa on kaksi kompressoria. Gemini pystyy lämmittämään kiinteistöä ja lämmintä käyttövettä samanaikaisesti. Soveltuuerityisesti suurien asuin-, liike, ja teollisuuskiinteistöjen lämmitysjärjestelmäksi. Gemini-lämpöpumppuja voidaan liittää rinnakkain kahdeksan, jolloin saavutetaan yli 500 kW:n teho. Teholuokka 45-69 kW.
  • Taurus-sarja: varmatoiminen kiinteistökohteiden lämmitysjärjestelmä, joka on erityisen hyvä osakuormilla. Lämpöpumpun kaikkiin komponentteihin on pääsy lämpöpumpun molemmilta sivuilta, joten kaksi pumppua voidaan asentaa kiinni toisiinsa. Tauruksia voidaan asentaa useampia rinnakkain, jolloin saadaan satojen kilowattien tehoinen lämmitysjärjestelmä. Taurus-lämpöpumppu on kahdella kompressorilla varustettu 90 kW -yksikkö.
  • G-Energy-sarja: lämminvesivaraajat suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla suomalaisella ammattitaidolla. Mallistossa koko vaihtoehdot välillä 500-5000 litraa. Varaajat soveltuvat hyvin sekä uudis- että saneerauskohteisiin.
  • KVL300-sarja: kotimaiset käyttövedenlämmittimet käyttöveden valmistamiseen ja lämmittämiseen omakoti- ja rivitaloissa sekä vapaa-ajan asunnoissa. Saatavilla myös latauskierukalla varustettu KVL300 Hybrid.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan