Kaukolämpö – Gebwell

Kaukolämpö on luotettava ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto – tarjoamme laadukkaat Gebwell-ratkaisut aina suunnittelusta asennukseen asti.

Ympäristöystävällinen kaukolämpö

Kaukolämpö on varma ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto taajama-alueilla. Toteutamme Gebwellin laadukkaisiin tuotteisiin pohjautuvia kaukolämpöasennuksia rivi-, kerros- ja pientalokohteisiin sekä teollisuuskiinteistöihin. Tarjoamamme ratkaisut soveltuvat useimpiin uudis- ja saneerauskohteisiin.

Teollisuuskiinteistöihin toteuttamistamme asennuksista laajin (Suomen Kerta Oy) vastaa yli 400 omakotitalon lämmitystehoa, joten hallitsemme myös suuren mittakaavan asennukset. Myönnämme asennukselle ja laitetoimitukselle ainutlaatuisen viiden vuoden takuun – sinun tehtäväksesi jää nauttia miellyttävän tasaisista olosuhteista!

Monipuolinen mallisarja

G-Power-pientalokeskus: Huoleton ja luotettava lämmönjakokeskus pientalojen liittämiseksi kaukolämpöön. G-Power -pientalokeskus soveltuu uudistaloihin ja saneerauskohteisiin sekä voidaan liittää niin lattia- kuin patterilämmitykseen. Keskus on saatavilla 2- tai 3-piirisenä

G-Power-kaukolämmönjakokeskus: Luotettava lattiamallinen lämmönjakokeskus suurien kiinteistöjen lämmitykseen. Keskus soveltuu patteri-, lattia- ja ilmalämmitykseen sekä käyttöveden lämmittämiseen. saatavina myös seinälle asennettava G-Poser Compact

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan