Ilmanvaihdon lämmöntalteenotto

Poistoilman lämmöntalteenotolla on mahdollisuus merkittäviin energiansäästöihin. Toteutamme yksilölliset ratkaisut ammattitaidolla.

Toimitamme ja asennamme erittäin laadukkaat, Suomessa valmistetut Gebwell Combi -järjestelmäkokonaisuudet poistoilman lämmön hyödyntämiseen kiinteistön ja käyttöveden lämmityksessä. Kiinteistön poistoilmapuhaltimen tilalle asennettavalla laitteella talteen otettava lämpö johdetaan lämpöpumpulle, joka hyödyntää sen lämmityksessä ja käyttöveden valmistuksessa.

Poistoilman lämmöntalteenotolla on mahdollisuus merkittäviin kustannussäästöihin. Mitä suurempi kiinteistö on kyseessä, sitä suuremmat säästöt on mahdollisuus saavuttaa – esimerkiksi kerrostalokohteissa jopa puolittaa. Taloyhtiölle sijoitus on kannattava: investoinnin tuotto on usein jopa yli 10 %.

GEBWELL COMBI -JÄRJESTELMÄN TOIMITUSSISÄLTÖ:

  • 2- tai 3-piirinen G-Power -kaukolämmönjakokeskus
  • T2- tai Gemini-lämpöpumppu
  • G-Energy-puskurivaraaja
  • KVL-käyttövedenlämmittimet
  • Lämmöntalteenottolaitteet
  • Automaatio ja etähallintapalvelut

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan