Energiasimulointi

Simuloimalla rakennuksen saat tärkeää tietoa sen energiankulutuksesta ja todellisista tehontarpeista.

Autamme selvittämään kiinteistösi lämmitykseen ja jäähdytykseen kuluvan energian sekä todelliset tehontarpeet. Simulointi sopii erinomaisesti sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Simulointiohjelmistolla voidaan myös verrata eri LVI-järjestelmiä, kuten esimerkiksi pattereita, lattialämmitystä ja kattosäteilylämmitystä ja niiden energiatehokkuutta kiinteistössäsi.

Rakennus mallinnetaan ensin oikeilla rakenteilla todelliseen ympäristöön sisältäen rakennuspaikan lämpötila-, aurinko- ja tuulitiedot. Tämän jälkeen järjestelmä simuloidaan halutulla tavalla. Käytämme simulointiin kattavaa ja monipuolista Ida Ice -ohjelmistoa. Tarjoamme myös rakennusviranomaisten vaatimia E-lukulaskelmia ja energiatodistuksia.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan