Energiaremontti

Energiaremontilla saat pienelläkin investoinnilla selvää säästöä, nostat kiinteistösi arvoa sekä parannat viihtyvyyttä ja järjestelmäsi säätömahdollisuuksia.

Toteutamme toimivat energiaremontit, joiden ansiosta säästät selvää rahaa. Jos nykyinen LVI-järjestelmä tuhlaa kallista energiaa, on epäluotettava käytössä tai järjestelmän huolto- ja kunnossapitokustannukset kasvavat jyrkästi, on energiaremontti varmasti kannattava toimenpide. Jo pienillä säätötoimenpiteillä voi olla iso merkitys.

Tarjoamme myös kokonaisvaltaiset saneeraustyöt. Investoimalla saneeraukseen, kiinteistösi arvo nousee ja kiinteät käyttökustannukset laskevat. Samalla viihtyvyys lisääntyy ja järjestelmän säätömahdollisuudet kasvavat. Asiantuntijana kerromme rehellisesti, miten asiat ovat emmekä anna katteettomia lupauksia.

ENERGIAN HALLINTA

Nykyaikaisesti toteutettu LVI-järjestelmä yhdessä arjen fiksujen valintojen kanssa säästää merkittävästi energiaa ja parantaa viihtyvyyttä. Kulutettu lämmitysenergia jakaantuu liki tasan rakennuksen johtumishäviöiden, ilmanvaihdon ja käyttöveden lämmityksen kesken.

Kotitalouksien energiankäytöstä jopa 50 prosenttia kuluu lämmitykseen. Lämmitysenergian kulutus muodostaakin asuinrakennusten suurimman yksittäisen kustannuserän – ja toisaalta usein suurimman mahdollisuuden hillitä kuluja.

Päivittäiset valintamme vaikuttavat energiankulutukseen sekä kotona että kiinteistöissä, joissa työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme. Sähkön-, lämmön- ja vedenkulutuksen pienentäminen onnistuu omia käyttötottumuksia, hankintoja, ja kiinteistön järjestelmiä järkeistämällä.

KUINKA PROHEAT-ENERGIAREMONTTI TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ?

  1. Ota meihin yhteyttä.
  2. Energiatiimimme asiantuntija tulee katsomaan kohdetta.
  3. Mahdollisuuksien mukaan voidaan käyttää myös asiakkaan omia energiankulutus- ja -valvontatietoja.
  4. Laadimme raportin Energiaremontista.
  5. Käymme raportin läpi yhdessä asiakkaamme kanssa. Raportti on maksuton tilauksen yhteydessä.
  6. Esittelemme järjestelmän parannusehdotukset ja niillä saavutettavat hyödyt.
  7. Toteutamme Energiaremontin yhteisen sopimuksen mukaisesti.
  8. Tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut onnistuneeseen lopputulokseen. Saat Energiaremontin vaatimat toimenpiteet yhdellä sopimuksella yhdestä paikasta.

Tiesitkö, että voit saada projektillesi energiatukea? Lue lisää!

 

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä tarjouspyyntösi tai kysymyksesi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hae rahoitusta tai energiatukea hankinnallesi

Lyhennä luottoa kiinteällä kuukausierällä samalla kun uusi lämmitysratkaisusi tuottaa jo sinulle säästöä. Yhteistyökumppaninamme Etelä-Karjalan Osuuspankki tarjoaa rahoitusta yrityksille ja taloyhtiöille energiainvestoinnin toteutukseen.

Voimme auttaa yritysasiakkaitamme myös energiatuen hakemisessa energiajärjestelmän muuttamishankkeita varten. Teemme hakemuksen maksutta tilauksen yhteydessä.

Lue lisää
Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille.
SOITA MEILLE
LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA
TULE KÄYMÄÄN

Alaniitynkatu 6, Lappeenranta

OLEMME AVOINNA

Arkisin sopimuksen mukaan